Unboxing Glossybox Augusti

 

Lite Shopping

Var på Emporia i förra veckan och shoppade lite med Amanda och Felicia!
Fick med mig dessa fyra sakerna hem. Två ögonskuggor från Makeupstore, en bodycream från Rituals för 160 kr och topplack från Seche vite för 99 kr. Ögonskuggorna tänkte jag egentligen inte köpa men när jag kom in på Kicks och såg att dom sålde alla ögonskuggor för 100 kr kunde jag inte låta bli!! Tyvärr kommer inte färgerna fram så bra på bild som dom gör i verkligheten. Jag köpte en matt brun som heter Ghetto och en helt OTROLIGT snygg brun skugga med blått glitter i som heter Volga. Har hur länge som helst velat ha Mac's pigment som heter Bluebrown och denna var såååå himla lik men kosta liksom 140 kr mindre så jag var bara tvungen att köpa den!
 

Tillbaka till Rutinerna

Hej på er! Wow, de var en lång oväntat paus..
Det är nån vecka sedan jag blogga och jag vet egentligen inte varför jag "glömt" bort att blogga. Har ju tänkt på det men inte alls känt för det eller haft inspiration eller motivation att göra inlägg så jag har bara struntat i det helt enkelt. Skolan började för några veckor sedan och jag slutar sent nästan varje dag och när jag kommer hem från skolan är jag så otroligt trött att jag inte vill något annat än att sova och ta det lugnt.
 
Så att blogga har tyvärr inte varit något jag tänkt på jättemycket. Men jag lovar ingenting nu att jag kommer tillbaka med inägg varje dag eller så men jag ska försöka och kommer göra inlägg så fort jag har tid och har något att skriva om. Så nu vet ni läget iallafall och jag hoppas att ni förstår!
 

RSS 2.0