New in

Nu tänkte jag visa er vad det var jag köpte på Emporia. Fick hem paketet idag, för som jag berättade för er så hade dem ju inte det läppstiftet jag ville ha inne så de sa att jag kunde beställa hem det direkt hem till mig utan någon fraktavgift! Så det gjorde jag!
 
De sakerna jag köpte var ett rouge från Makeupstore som jag kollat in ett tag, det heter Must have och för att försöka vara lite rolig så passar namnet otroligt bra haha! Rouget är verkligen ett must have då färgen är perfekt. Lite rosa/peach färg som passar perfekt, speciellt nu till sommaren. Livar upp anstiktet och ger en sån otroligt fin färg på kinderna. Rouget kostade 165 kr på Kicks.
 
Den andra saken jag köpte, eller då beställde var ett läppstift från Mac. Jag har spanat in denna färgen hur länge som helst då jag har Mac's Please me som är ett rosa läppstift och sen har jag Cosmo som är ett mörkare läppstift. Så jag tyckte att detta var det jag saknade i min lilla samling då jag inte har ett snyggt nudefärgat läppstift. Så då beställde jag detta som heter Velvet Teddy och det är t.o.m finare än vad jag förväntat mig, passar mig perfekt och är verkligen den färgen jag önskade. Det kostade 200 kr på Kicks!
 
 

? Felicia Christensen

Fin färg på läppstiftet! :)

2014-07-22 @ 19:18:06
URL: http://feliciadot.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0