Makeup Wanties

Makeup Wanties

Ååååh de finns så mycket smink jag skulle vilja ha.. blir fattig av att tänka på allt haha!
1. En otroligt fin palett som passar bra till alla olika tillfällen, fest, vardag eller bara för att utforska lite! Dock kostar den runt 500-lappen och jag funderar på att faktiskt köpa den efter snart 2 års velande..
 
2. Mac's läppstift, det finns inte så mycket att säga mer än att de är helt underbara! Vill ha dem allihopa, men just nu funderar jag starkt på färgen Velvet Teddy.. Den skulle passa perfekt i min collection.
 
3. Benefit's Coralista, ett otroligt fint persikofärgat rouge som jag bara önskar att jag hade nu under sommaren. Hade varit så snyggt att slänga på ett skimmrigt rouge på kinderna som ger en ett otroligt snyggt lyster.
 
4. Mac's Mineralize skinfinish i färgen Soft and Gentle är bara så himla fin.. finns inte mycket mer att säga om den, vill ha den bara haha!
 
5. Too Faced Milk Chocolate Soleil i färgen Light/Medium Matte Bronzer har jag hört ska vara riktigt snygg. Har aldrig personligen hållt i en eller testat en men har verkligen kollat in den ett bra tag och vill gärna betälla hem en sådan!
 
6. Och till sist Galaxy Chic Baked Eyeshadow Palette från BH cosmetics. Denna vill jag ha mest för att det hade varit kul. Färgerna verkar vara hur grymma och häftiga som helst och det hade varit väldigt kul att ha en sån palett hemma om man ska göra en rolig sminkning eller om man ska festa till det lite extra!
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0