Bröllop

Igår var det bröllop. Min mamma gifte sig med sin Joakim. Det var ett otroligt fint och mysigt bröllop! Vigseln började kl 15 och jag trodde inte att jag skulle gråta så mycket som jag gjorde. Men när jag såg mamma gå in i kyrkan så kunde jag inte hålla inne tårarna. Hon var så otroligt vacker och hon såg så himla lycklig ut.
 
Under cermonin, tror jag det heter.. så hade jag lovat mamma att hålla i en dikt. Så det gjorde jag och det var verkligen svårt eftersom jag stod bredvid mamma och såg henne gråta och sen var det ganska mycket folk så det var tufft. Men det gick helt okej!
 
Efter vigseln så åkte vi hem, drack champagne och mingla lite innan maten och efter det så satte alla sig till bords och det var otroligt trevligt! Fick träffa mina fina kusiner som jag inte sett på hur länge som helst och jag förstår inte varför. De är så himla underbara och jag längtar tills jag får träffa dom igen!
 
Dagen och kvällen blev hur lyckad som helst och jag tror att mamma och Joakim känner desamma. Det kunde inte blivit bättre!
 
Tog inte så många bilder eftersom det fanns en fotograf under hela dagen så jag kommer försöka få tag på de bilderna också och förmodligen lägga upp de också!
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0