Ny Telefon

Har införskaffat mig en ny telefon. Kände att det var dags då min gamla iPhone 4s började klydda och batteriet blev kasst så jag bestämde mig för att skaffa en Samsung Galaxy s5 istället. Först var jag helt bombsäker på att jag skulle ta en iPhone 5s men sen när Filip skaffa en Samsung s5 så började jag fundera och helt ärligt är jag så himla nöjd över att jag valde samsung!
 
Har nog aldrig haft en sån här bra telefon någonsin! Den har så många olika funktioner och saker som inte iPhone har. En iPhone har liksom de viktigaste sakerna man behöver, ringa, smsa och ladda ner appar osv men en Samsung är liksom de där lilla extra. Sjukt svårt att förklara om man inte har telefonerna bredvid varandra. Men jag har aldrig innan förstått folk som inte väljer iPhone, typ varför skulle du vilja ha en samsung?? Men nu förstår jag verkligen och ångrar mig inte en sekund. Kameran, skärmen osv är så himla bra! Det enda negativa är nog att den är så pass stor att den inte får plats i alla fickor, haha!
 
Såklart ska jag inte klaga på iPhone förmycket, har mestadels alltid varit nöjd med iPhone. Den har egentligen allt jag behöver, ganska basic! Men som sagt jag är sjukt nöjd över att jag har en ny nu och att jag valde
Samsung!
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0