Pepsi max räddar min dag

Haha skoja, den gör mig bara kissnödig! Men har iallafall jobbar morgon idag, eller morgonpasset kanske man ska säga. Börja 9 och slutar om 2 h, har pratat i telefon med Vilma sen 11 så tiden har gått ganska fort. Nu ska jag bara genomlida de sista timmarna sen ska jag bara njuta av att inte behöva lägga mig tidigt eller gå upp tidigt på 2 dagar!!! Så jävla härligt det ska bli att vara ledig. Haha kommer aldrig orka bli vuxen, klagar efter 1,5 veckas jobb..

Nej, man ska inte klaga. Är faktiskt ganska glad över att jag har ett sommarjobb. Får ju inte barnbidrag i juli och inget i augusti så kommer bli ganska tufft, men tror att jag kommer få en del pengar av mamma och pappa. Så det är lugnt.

Men har funderat på vad jag ska göra med pengarna jag tjänar. För antingen kan jag ju spara dom, sätta in dom på ett konto eller något sånt. Eller så är jag lite dum och åker till emporia och shoppar upp allting? För det hade varit så himla roligt att riktigt storhandla kläder, smink och allt som jag vill ha, har räknat ut att efter några veckor till så har jag tjänat ihop runt 5000-7000kr och jag kan ju ta ungefär hälften och shoppa för, det kommer ändå bli mycket ju!!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0