5 saker ni inte visste

 
1. Jag är extremt envis

Alltså det kan vara vad som helst, om jag inte vill göra något och någon tjatar på mig. Har jag bestämt mig att inte göra det så tänker jag fan inte göra det heller, haha! Samma sak om jag vill göra något, då ser jag till att göra det till varje pris. För har jag bestämt mig så ger jag mig inte. ALDRIG. Men om de tex handlar om att jag säger att himlen är grön och alla andra säger att den är blå så är de inte så att jag inte ger mig. För kan de som säger att den är blå bevisa det så är det klart jag ger mig,
 

2. Jag hatar folk med förmycket självförtroende

Jag avskyr verkligen folk som vet om att dom är snygga.. Visst är det bra om man är säker med sig själv och kan trivas med hur man ser ut. Men ni vet såna människor som står och posar vid busshållplatsen och sånt äckligt. De bara vet om att alla andra är fulare än dom och det som irriterar mig är att de är sant, och man vill bara skrika på de att personen är ful men de kan man inte för den vet att den är snygg och de är sant. MEN det jag vill ha sagt att folk med förmycket självförtroende sänks i mina ögon, tycker att dom blir fulare och jag ser ner på dom. Eftersom dom ser sig själv så mycket bättre än alla andra... 
 

3. Jag har brutit min vänstra arm 

När jag var typ 11/12 år, så gick jag på handboll och då hände det en olycka när jag skulle skjuta på mål och jag ramlade bakåt och bröt vänsterarmen. Fick bli nersövd då dom var tvungna att dra rätt benen i armen, men sen var det så att dom hade tydligen gjort fel så dom fick söva ner mig ännu en gång och dra rätt det på riktigt. Sen hade jag gips enda upp till axeln och hade det jättelänge. Men armen läkte och idag känner jag ingenting.
 

4. Jag tänker mycket men säger lite

Alltså dom som känner mig tänker "HAHAHAHAH" men jag menar inte att jag är jätteblyg och inte säger ett piss. Utan det är mer att jag tänker på skitmycket saker jag borde säga men inte gör för jag fegar ur. Det finns liksom så mycket saker jag skulle vilja säga, men jag skiter i det för jag orkar inte göra saker komplicerade och tänker att det är bättre att vara tyst ibland. 
 

5. Jag har lätt för att klydda till det för mig

Alltså detta är svårt att förklara, men om jag tex bestämmer att jag ska umgås med Vilma, så säger vi att på lördag ska jag och hon umgås klockan 4 och sen sover jag hos henne. Sen frågar pappa om jag vill åka till emporia på lördag, och eftersom jag kanske vill det jättegärna säger jag ja till honom och tänker att det löser sig. Sen när de väl är lördag vaknar jag vid 14:00 och sen åker jag till emporia 15:00 och är hemma 17:00 och sen hade jag glömt att jag var tvungen att åka hem till Filip en runda för det hade jag lovat och sen slutar det med att jag är hemma hos Vilma 20:00 .. haha! Vilma har börjat vänja sig, men alltså ja.. Jag borde börja planera bättre helt enkelt..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0