Härlig skoldag

Har haft en riktigt härlig dag i skolan, vi har stoppdag. Vilket jag har förklarat innan vad det betyder, men man typ stoppar upp och gör klart saker. Gör omprov och sånt. Och eftersom vi har rätt mycket just nu sa jag, Matilda och Fanny till lärarna att vi kunde ta med våra datorer och sitta och göra olika arbeten hela dagen istället för att innan lunch sitta och titta på en tråkig engelsk film..
 
Så vi satte oss och jobba och eftersom det inte var någon som höll koll på oss satte vi oss och kollade lite olika filmer och typ sånt roligt. Sen blev vi sjukt sugna på kladdkaka och sådär så vi bestämde oss för att gå till konsum och där handlade vi en Frödinge kladdkaka, danonino eller vad det heter och dricka. Sjukt soft och sen satte vi oss i solen och åt det. Hade sjukt roligt hela dagen och samtidigt fick vi gjort klart våra svenskarbete. Trodde faktiskt inte att vi skulle göra det, svårt att koncentrera sig i skolan när man sitter med sina vänner, men är faktiskt stolt över att vi fick så mycket gjort och hade riktigt kul samtidigt!
 
Nu ska jag bara skriva klart det sista på mitt arbete sen ska jag packa en väska och åka hem till filip, sen blir det att duscha, fixa och städa hemma hos honom inför ikväll. Det är ju valborg idag och ikväll kommer det folk hem till Filip och sådär. Ska blir riktigt kul, får se ifall det kommer upp några bilder under kvällen. Annars kommer dom imorgon!
 
hörs!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0