Cambilder

Haha alltså att ta bilder i en webcam är inte riktigt min grej, det slutar alltid med att det finns 1034459238 bilder på mig där jag gör olika fula miner, haha! Blir typ arg över hur ful webcamen gör mig. Tog typ tusentals bilder i min cam varje dag precis när jag hade fått min data. Skrattar ganska mycket åt den där söta lilla tjejen i platinablont hår. 
 
Såhär kan de se ut när jag tar cambilder, börjar ok men slutar i kaos.

Hatar morgnarna

Jag hatar att gå upp på morgonen, hade kunnat lega så länge i min älskade säng, men man måste ju till skolan så det är bara att resa sig upp och se glad ut. Men något som får mig på sjukt bra humör på morgnarna är när man sätter på tvn och sen Vakna med The Voice, dom är sån jävla grym humor och man skrattar som fan med dom. Det är nästan som dom är i ens rum och ja man blir bara på bra humör. Och för er som inte vet går dom på kanal 5 varje morgon mellan typ 6:00-9:00 eller något sånt.  

Min finaste Amanda

Vet ni vad? Min fina bästavän Amanda fyller år idag och har firat henne hela dagen. Hade köpt en två små presenter, ett bästavän armband och en chokladboll haha! Armbandet var inget speciellt sådär men det var mer för som en symbol för vår vänskap. Att det bara finns något som symboliserar oss. Låter kanske löjligt men när hon har det på sig är jag alltid med henne och det blir ju nästan som att jag alltid finns för henne, för det gör jag!

Så det blev hon glad över iallafall (hon sa det iallafall) haha.. Men ville bara ge hennes något eftersom det är henne dag idag och sådär. Hon fick också en lapp där jag skrivit något i stil med
"Grattis på födelsedagen min älskade Amanda, du är så himla fin och jag är så stolt över att få vara din bästavän. Glöm inte att jag älskar dig, mer än barn älskar julklappar, mer än fanny hatar mos och mer än vad alla directioner i hela världens älskar One Direction. / Din elin.
 

Visst är jag gullig?
Haha skoja, men känner att jag blivit bättre att visa min "kärlek" till folk.
Så det gjorde jag till min lilla Amanda, hoppas du haft en bra dag!
love you, forever.
och ja jag gillar att peta i näsan på bilder

Dag 8 - Min kropp

Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp
 
Alltså en sån här punkt hade jag kunnat skriva en roman om, ärligt talat är jag en sån som säger att alla är fina på sitt sätt och att man ska vara nöjd med sig och är man inte det gör man något åt det. För nu pratar vi ju om kroppen och den kan man ju förändra bara man vill så går det. 
 
Men jag är också den som kan vara skitdepp över att jag tycker att jag själv är skitfet och har massa funderingar om att sluta äta och aldrig mer röra det där godiset som frestar en något otroligt mycket när man går inne på ica. MEN samtidigt kommer det dagar då jag är så jävla nöjd med mig själv och ärligt kan säga till mig själv "fan vad fin du är" och tänka att jag är perfekt som jag är. Det känns skönt att man ibland kan känna så, även ifall det kanske inte är så ofta. Men att ändå vara nöjd med sig själv är viktigt tycker jag, tjock eller smal så är man fin. Och det kommer alla andra också tycka ifall du accpeterar dig själv.
 
Okej nu blev detta värsta "egoboost" inlägget.
 
Men det detta inlägget handla om är vad jag tycker om min kropp, alltså det är svårt att säga för som sagt, ibland kan jag tycka att jag är så jävla tjock,fet och äcklig och ibland kan jag tycka att jag är fin,lagom och perfekt. Visst skulle jag som de flesta behöva träna dubbel så mycket som jag gör. Och visst jag kanske inte borde äta godis mitt i veckan. Men känner att jag hellre har dom där "kärlekshantagen" och äter choklad mitt i veckan. (choklad är ju det godaste som finns) Så varför ska jag inte kunna äta choklad då? 
 
man ska njuta av allt, inte bry sig så mycket om vad alla andra säger.

Fel ställe

Gick hem till pappa efter skolan idag, är ju hos mamma egentligen. Men Söderslättsgymnasiet här i Trelleborg har öppet hus vid 17:30 så det var liksom inte lönt att ta bussen hem till mamma och sen bussen in till Trelleborg igen för att sen åka tillbaka igen. Så vid 17:30 kommer mina vänner hit så ska vi alla gå och kolla skolan, vi kommer förmodligen gå där. Får se hur det ser ut och sådär. 
 
Nu ska jag ta något att äta sen blir det att göra lite arbeten som jag hamnat efter med sen jag var sjuk förra veckan. Men de är snabbt gjort. Så vi hörs snart! 
 
och eftersom jag inte har några bilder på denna datan får ni några gamla cambilder.

Förvirrad och sådär

Det är så mycket nu, jag ska plugga för att få bra betyg, sen ska man åka runt på olika gymnasium och för att kolla vilket man vill gå på och sådär. Men alla skolor säger ju samma, de är bra lärare som bryr sig om eleverna och det är "bra tider". Jaha? Vet inte om det blir enklast att ta Söderslätts i Trelleborg så slipper jag pendla den ena veckan. Sen känner jag ju säkert någon så jag inte blir helt alone. Det är svårt, man får tänka. (vilket jag är super bra på) Men man får diskutera med andra och så.. nu ska jag fortsätta tänka.


FRÅN INSTAGRAM

@elinanderssonz

Hem till mamma

Håller på och packa nu, ska hem till mamma. Skulle egentligen dit igår men var så mycket plugg och skit så fick bli idag. Sen skulle jag egentligen träffat Stina idag men eftersom jag först ska till stan och så sen åka till mamma senare blev det tajt och vi får helt enkelt ta det en annan dag! Nu ska jag fortsätta packa.
 
hörs sen
 
 

Walt Disney

Är det bara jag som älskar disney? Varje liten berättelse har en mening, och alla filmerna är så fina. Måste ha ett disney maraton med mina vänner. När man var liten förstod man inte på samma sätt som man gör nu. Sen är det roligt för i nästan alla disney filmer finns det intrycka vuxernskämt som man idag skrattar åt somfan men som man då inte tyckte var roligt alls, eller inte ens fatta.A thousand years

 
finns inte så mycket att skriva, låten är så otroligt fin!

Dag 7 - fem bra/mindre bra

Dag 7 - fem bra saker med dig och fem mindre bra
 

Bra saker

  1. Jag är väldigt positiv, försöker se allting från en bra sida och peppar ofta mig själv att saker kommer bli bra och sånt. Tycker inte man ska vara så negativ och sprida dålig stämning runt om sig. Det är bara onödigt och ger ofta en dåligt rykte. Bättre att vara glad och positiv.
2. Jag ser inte ner på folk eller personer överhuvudtaget, behandlar de som dom behandlar mig. Varför skulle jag behandla någon illa som inte gjort mig någoting? Förstår därför inte "haters" mm.
 
3.Jag är lagom, haha alltså det låter sjukt men tycker verkligen att jag själv är lagom. Okej, ibland kan jag kanske skratta och sådär lite överdrivet. Men om man ser de såhär, jag är inte jättepopulär, men jag är inte mobbad.. Jag är inte lång, men jag är inte kort.. (jo de är jag).. men jag är inte tjock, men jag är inte smal. Jag är inte snygg, men jag är inte ful. Förstår ni vad jag menar? jag är liksom lagom. haha!
 
4. Jag tänker ibland mer på andra än mig själv, alltså vet inte om de är en bra sak men jag sätter oftast personerna i min närhet före mig själv. Jag är enligt mig själv väldigt omtänksam och gillar att ta hand om mina vänner och familj. Tycker om att visa min kärlek och omtanke.
 
5. Jag försöker alltid vara glad och se glad ut. (förutom när jag cyklar).
 
Dåliga saker
 

1. Jag säger ofta att jag ska göra något och sen gör jag inte klart det eller börjar med något annat. Som nu t.ex. sa åt mig själv att jag MÅSTE plugga till no provet imorgon och ska vara färdig pluggad innan 22:00 så att jag inte får förlite sömn.. vad gör jag? sätter mig och skriver detta långa inlägget för att slippa plugga..
 
2. Jag är en dålig förlorare. Inte så att jag skriker och kallar folk saker, och verkligen inte så att jag bölar för att mitt lag förlorar i skolan. Men om det är en viktig "match" eller man kan vinna något fint och jag förlorar även ifall jag gjorde mitt bästa så hatar jag mig själv och kan bli skitsur.
 
3. Jag har feta problem med att hitta pojkvän. (inte för att jag letar eller vill ha någon) Men innan gjorde jag det och då började jag t.ex kanske prata med en kille och sen när vi pratat i en vecka kanske blev jag så jävla kär i honom och ville smsa med honom hela tiden, krama honom mm. Men sen när de gått kanske en vecka eller två så tycker jag bara han är jobbig och är inte alls kär i honom längre. JOBBIGT
 
4. Jag drar ofta vita lögner för att slippa göra saker eller om någon vill umgås, då säger jag hellre "nej jag ska **" eller "jag fick inte av pappa" .. vet inte varför jag inte bara säger att jag inte har lust? Väldigt korkat eftersom man kan faila och kompisen tar reda på sanningen, men den smällen får man ta. haha!
 
5. Vissa dagar kan jag få sån ångest och bara hata mig själv, hata min kropp och allt som har med mig att göra.
 
 

Hemkommen

Kom hem för kanske en timme sen, har ätit middag och sådär. Tror nog inte jag ska gå på Procivitas eftersom de är ganska långt att pendla och sådär. Visst var de en fin skola och sådär. Jag får fundera helt enkelt, har ju fler öppet hus att gå på så.

Nu ska jag plugga till no provet imorgon. Hörs sen!


Before I Die


Stressig dag

Ganska stressig dag idag faktiskt, började med att jag typ "försov" mig och gick upp 10 minuter efter jag egentligen skulle gått upp. Sen har det varit skola som vanligt, men nu har jag precis gjort västerbottenpaj eftersom mamma kommer på middag lite senare. Och sen måste jag plugga till no provet imorgon som jag inte alls kan, men sen ska jag också på öppet hus i malmö på Procivitas. Så det blir lite stressigt, men Amanda sa att vi kunde öva matte i bilen påväg till och från malmö så det är ju bra.
 
Nu ska pajbottnen stå och förgräddas i 15 minuter så sen får jag lägga på fyllningen och sen ska den gräddas i typ 20 minuter tror jag. Vi äter nog när jag kommit hem från Malmö skulle jag gissa på annars. Nu ska jag plugga no medans pajen är i ugnen! Hörs senare.

Dance like nobody's there

 
Man kan inte annat är tycka denna tjejen är så jävla skön. Hade jag haft modet och Trelleborg/Höllviken inte hade varit så litet hade jag lätt gjort det. Ska helt klart göra något sånt när jag är i något större stad. Hade jag gjort det här i denna "lilla" staden så hade säkert någon av min pappas kompisar bara " Nej men hej Elin, här står du och dansar, hur är det med pappa?" Haha, så det går ju inte att göra det här. Men ska klart ta med mig en av mina bästavänner och göra det i typ Göteborg eller Stockholm, det är en sån sak jag ska skriva upp på mig " Before i die " lista!

Dag 6 - 5 saker

Dag 6 - 5 saker du inte kan leva utan
 

Alltså det finns ju massa saker jag inte kan leva utan som vatten, mat och sådär. Det kan ju ingen leva utan så jag antar att punkten handlar mer om saker som man använder varje dag typ? Det är inte så svårt att välja fem saker faktiskt. Men det jag tänker skriva är saker jag hade kunnat leva utan faktiskt, men det hade gjort vardagen mycket svårare och mer komplicerad. Sen kan jag ju inte leva utan mina vänner eller min familj mm, men det är ju en annan femma.. Men fem saker jag inte hade kunnat leva utan :
 
1.
 
Alltså inte för att vara så men telefonen är något som gör vardagen så extremt mycket flexibel. (heter det ens så?) Iallafall så telefonen är något jag hade kunnat leva utan men vill verkligen inte. Telefonen gör så jag kan hålla koll på omvärlden, hålla kontakt med mina vänner och familj. Kolla när bussen går, när gallerian stänger mm. Telefonen är en extremt klok uppfinning. Vill pussa på människan som kom på den.
 

2.
Mitt älskade lipsyl.. försvarets hudsalva. Något jag helt klart sätter som en tvåa. Jag älskar denna lilla saken, den är så underbar som ger mig mjuka läppar och finns där när mina läppar fryser och är torra. Man blir ju nästan upphetsad av tanken att ta på lipsyl på sina läppat (överdrift) Nej men jag är så tacksam över att mitt fina rosa lipsyl finns där för mig när jag behöver.
 

3.
Datorn, tänk att vara människan som uppfann datorn? Det hade varit så coolt, för jag menar vem äger inte en dator år 2012.. Men egentligen är datan kanske inte på tredjeplats egentligen eftersom jag har min iphone och om man tänker efter så behöver jag ingen data. Men jag sitter vid min data nu, och jag kan ju inte fixa med bloggen mer än att göra något inlägg via appen. Men datan är verkligen något som behövs!
 

4.
Jag är helt seriöst nu, är riktigt stolt svensk. Att det står på världens godaste choklad "made in sweden" är något som gör mig till en stolt svensk. För jag menar vem älskar inte Marabou mjölkchoklad (förutom nötallergiker) INTE EN DAG UTAN MARABOU, där ljög jag, haha har inte ätit det idag. Men inte en vecka utan marabou kanske är mer sannolikt. Men usch vad gott det är, känlsan när de smälter i munnen och man nästan dör så gott det är.
 

5.

Min älskade plattång, vad skulle jag gjort utan dig? (gått med krylligt hår) Men är så glad att plattången finns och att jag varje jävla dag måste platta mitt hår för att annars är det kaos.. haha nej men jag har haft oturen att få två föräldrar som båda har självlockigt hår. Mamma passar i det, pappa gillade väl inte det och blev skallig. Men jag som är tjej och inte passar i det ska behöva platta håret varje dag livet ut. Ser fram emot det så mycket. Men jag ska inte klaga utan vara otroligt tacksam över  att plattången finns och att jag inte behöver gå ut och skämmas.

Med eller utan skägg?

Jag förstår inte grejen med skägg? Varför vill man ha skägg?
Alltså jag förstår män som är 40+ eller sådär men varför.. snygga kändisar världen om skaffar skägg?
Vill bara skrika och kasta sten på dom så de förstår att skägg inte är snyggt, eller vissa är snyggare
med. Men om vi tar ett exempel, Zac Efron.. vad tänkte han när han började odla. Jag menar han ser mycket
yngre, fräschare och snyggare ut om han inte har de där hemska skägget, raka bort det fortare än kvickt!!

Nej men man kan ha olika åsikter om ämnet skägg, men enligt mig är det bara vissa män som
passar inte det och då förstår jag ju, men att man vill ha något stickande hår på kinderna är något jag
inte förstår och jag är evigt tacksam över att inte ha skägg. Då är jag nog hellre tjej och har mens.
Allvarlig talat, så fult tycker jag det är med skägg.
 
 

Pepsi Max

Jag älskar pepsi max, helt beroende.. Och är inte som vissa att jag dricker det för de är "no sugar" eller något sånt. För ärlig talat tycker jag att pepsi max är mycket godare. Men sen finns det ju massa sötningsmedel som gör att man tydligen blir mer sötsugen mm. Men skiter ärligt talat i det för så mycket dricker jag inte. Skulle ta pepsi max istället för vanlig pepsi alla gånger.
 
Men det är ju inte alls samma med coca cola. För coca cola zero eller light smakar verkligen svinäckligt jämfört med vanlig cola. Så om jag någon gång skulle behöva välja skulle jag ta vanlig cola. Men har sett på youtube att det finns folk som gör " The coca cola challange" och då tar man en av varje sort och ser om man kan känna någon skillnad. Vissa gör det andra inte, själv skulle jag känna riktigt stor skillnad.
 

BLOGGEN TVÅ ÅR

GRATTIS TILL BLOGGEN (världens töntigaste är jag)
Men bloggen fyller idag två och och det känns väl roligt, innan jag startade denna bloggen var jag på devote.se och sen hade jag en på blogg.se som jag sen raderade av någon korkad anledning! Men nu har jag hållt på och blogga i 2 år och det känns ju bra. Har haft lite uppehåll och sådär men den är ändå två år gammal.
 
Vet inte riktigt hur vi ska fira det här? Har ni några förslag?
(videoinlägg, något speciellt ni vill att jag ska blogga om?)
SÄG BARA TILL SÅ FIXAR JAG DET, DET ÄR JU ÄNDÅ TACK VARE ER JAG FORTSÄTTER!

Såhär kunde det se ut för 2 år sedan, skäms som fan men det är roligt att kolla tillbaka.
 

Hollister

 
Hollister har ju kommit till emporia i Malmö, var där typ för någon månad sen men det gick ju knappt att gå in dät och knappt att gå ut så handlade inget då. Men ska dit snart eller iallafall önska mig lite hollister kläder i julklapp eftersom dom är så snygga. Det blir ju verkligen svårare och svårare att önska sig saker i julklapp och att köpa en munktröja i storlek s är inte så himla svårt om jag säger vilken de är jag vill ha. Sen går det ju att byta om de är för stort/litet.

 

RSS 2.0