Palmfestivalen

Det finns en "festival" här i lilla Trelleborg som är varje år i slutet av sommaren.. ingen sådär stor sak och det är knappast kul, men jag och Vilma stack ner där igår och det är faktiskt vad man gör det till så vi hade riktigt kul och träffades massor av vänner och kompisar så det blev verkligen superroligt. Även fast de inte slår Malmöfestivalen hade jag det mycket trevligt och säger tack till alla som gjorde den sådär trevlig.


#fuckcancer

Eftersom både min älskade Mormor&Morfar gått bort i cancer så har jag köpt två styckern skal på www.ungcancershop.se , även ifall dom inte var så himla unga så vill jag ändå stödja cancerfonden och jag tyckte att det var ett bra sätt att göra det eftersom jag älskar iphoneskal och dessa två är ju snygga?
 

Malmöfestivalen

har varit på malmöfestivalen nu i veckan, var där i tisdags och igår. Såg Melissa horn i tisdags och Timbuktu igår. Båda artisterna var riktigt bra, men timbuktu var verkligen helt grym, minst 10000 pers, och då överdriver jag inte! Men vi stod längst fram och det var riktigt grymt! Kommer lite bilder nu från dessa dagar!
 

FREDAG

ja eftersom jag är så van att inte blogga har jag glömt det!
så nu gör jag några inlägg innan jag åker hem till amanda.

Skolan började i måndags, det var ganska okej.. Träffade mina älskade vänner och skrattade som jag inte gjort på länge och hade det hur kul som helst. Mindre kul var att jag var så himla trött..

Men har iallafall gått i skolan en hel vecka nu och det känns bra, har fått en läxa hittils, helt okej!
nu ska jag packa en väska och åka hem till Amanda, hörs!

Liten förbättring?

gjorde en snabb header och tog en sån färdig design som blogg.se gjort. Ska försöka fixa så det blir mer personligt här på bloggen, men nu ska jag sova, det är ju ändå dags för skola imorgon? Känner mig faktiskt ganska taggad, känns som det är min termin nu, jag ska kämpa som fan, göra så gott jag kan och göra det bästa av sista årskursen på Vannhögskolan, nu jävlar kör vi!

Fick en idé

läste Blondinbellas egoboost och ett av dom kapitlena handlar om att driva en blogg, jag kände bara att det hade varit så mycket bättre om jag började om från början, eller iallafall fick ett nytt namn på bloggen, en helt ny personlig design och massvis med insperation. Massa sponsorer och sådana saker, då hade jag varit mer inriktad i bloggen och tyckt att det var kul att blogga. För just nu har jag bara sådan äcklig bloggtorka som ingen vill läsa om.. jag ska tänka på saken och göra någoting så jag verkligen lyckas denna gången!

Urful

Jag vet att jag sa att jag skulle börja blogga på riktigt igen men bloggen är urful och jag vet inte riktigt hur jag lyckades men blogg.se har gjort om så himla mycket att jag inte riktigt förstår längre, ska försöka fixa designen så gott jag kan när jag har tid!


Sushi time

Ska snart gå, jag och världens bästa vän ska ut och äta sushi! Jättemysigt, sen får vi se vad vi gör senare ikväll, antagligen träffa någon. hörs

Soool

Äntligen sol, varit de nu i typ 3 dagar? Varit på stranden två dagar i rad och orkade inte med all sand och sånt äckligt så jag stannade hemma idag. Sitter ute och läser en bok, blondinbellas egoboost, mår lite psykiskt och fysiskt dåligt av personliga skäl så ska inte göra något idag för de orkar jag inte. Hörs senare


Lite sent kanske

Alltid något, ja då har jag kommit igång igen.

Idag och igår var jag på stranden, solar somfan nu för att bli brun. Har faktiskt solat solarium också för att inte vara blekast i klassen sen när vi börjar igen, haha! Är faktiskt ganska brun, men tror jag sticker till stan imorgon  och solar solarium ändå. Nu har jag precis ätit och ska gå ut och sätta mig i solen och läsa Blondin bellas bok "egoboost" tror jag den heter. Verkar bra än så länge iallafall, vi hörs senare ikväll!

Börja igen?

känner att jag vill börja blogga igen, haha har varit borta ett tag nu.. ja vi får se, kanske för jag är extremt uttråkad nu men vi får se om de kommer något inlägg imorgon!

ja juste, jag har blivit rödhårig under min bloggpaus, hihi

Bruno Mars

 

RSS 2.0