Ingen motivation

Tänkte skriva av mig lite och ni som inte vill läsa dessa mer "personliga" inläggen med mina tankar osv kan bara skrolla förbi!
 
Jag skrev för ca 4 månader sen här på bloggen att jag skulle förändra min livsstil, min kost och mina träningsvanor.. Jag var så himla taggad och jag kände att jag hade så mycket motivation och inspiration att jag kände att jag faktiskt kunde klara vad som helst! Jag trodde verkligen att denna gången skulle jag klara det trots alla motgångar. Jag hade ännu en gång väldigt fel.
 
Jag trodde att jag hade hittat något som passade mig, handboll 2 gånger i veckan där jag inte behövde träna stenhårt utan kunde ta allt i min egen takt och sen 2 gånger i veckan skulle jag köra hemmaträning. Men sen kom benhinneinflammationen.. Jag var så jävla taggad och var så beredd att ge allt för att nå mitt mål till en kropp jag kunde vara stolt över, till en livsstil som jag mådde bra av, men sen fick jag ont, jag fortsatte träna trots detta tills jag inte ens kunde stå på benen utan att vilja gråta. Det var en handbollsträning, vi spelade en träningsmatch och jag kände hur benen började svika mig, tillslut kunde jag inte ens springa mer. Jag var så jävla besviken på mig själv att jag la av.
 
Jag vet inte om jag berättat detta men jag har ju sedan jag gick i ungefär femte klass haft problem med mina knä, aldrig har jag fått något riktigt svar på vad det var för fel på dom. Fick alltid svaret "hopparknä" och att det skulle försvinna med åren.. Fuck you att det skulle försvinna, än idag har jag svårt att till och med göra saker som en 50-åring kan göra. T.ex att springa ner för trappor utan att knäna viker sig, hoppa upp på någonting eller bara springa en runda. Jag har många gånger i t.ex sexan använt mina knä för att slippa göra saker. Jag sa alltid att jag inte kunde göra grodhopp och stod alltid och titta på när andra gjorde det för att jag tyckte att det var jobbigt.
 
Nu hade jag till och med motivationen att göra grodhopp, jag ville klara det. Så jag började med knäböj, gick längre och längre ner och för första gången på flera år kunde jag göra ett grodhopp. Jag klarade att gå ner så rumpan nudda marken och jag klarade att hoppa upp så långt jag kunde.. det gjorde mig så himla glad och gav mig så mycket mer motivation.
 
Att jag fick benhinneinflammation gjorde så jag inte kunde träna, jag försökte köra mer övningar hemma istället för att träna handboll. Motivationen sjönk och det blev tråkigt att bara köra en massa olika övningar där hemma.. Att ha ont i skenbenen eller vad det heter gjorde fruktansvärt ont, och sen var det som att det gick upp i knäna, så det slutade med att jag hade ont i båda benen.. det var som varje gång jag tog ett steg gick det en stöt från foten upp i benet så jag gav upp..
 
Jag behöver något som passar mig, jag behöver att det är träning 3 gånger i veckan och att om jag inte kommer dit kommer jag få ett sms där folk frågar var jag blir av. Jag behöver att det är fasta tiden och fasta dagar som jag ska träna annars blir det inte av. Jag är lat, har alltid varit det..  Finns det någon annan som kan bära någonting åt mig tackar jag inte nej och om jag behöver välja mellan en pw i solnedgången eller en film med godis tar jag filmen.
 
Motivationen är borta, jag har ännu en gång misslyckats och jag är så himla besviken på mig själv..

? Jessica

Jag älskar dig min vackra dotter du ska se att du snart får motivationen tillbaka, alla misslyckas vi men det är bara att ta nya tag du är en envis tjej och jag är så stolt över dig.
Kramis<3

2014-05-19 @ 07:46:24
? Frida

Är exalt likadan som dig! Har ingen motivation och försöker hitta ursäkter… Vill du bli träningskompis? Vi kan bestämma 3 dagar i veckan där vi ska gå ut och gå en timme ;) (vi kan gå till hemmakväll, haha)
Hör av dig!

2014-05-20 @ 22:05:37Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0