Favoritborstarna

Dessa 4 borstarna har verkligen vara mina favoriter den senaste månaden. Använder dom varje dag och älskar dom mer och mer för varje dag!! Tror inte att jag hade "klarat av" att sminka mig utan dom, haha förstå mig rätt hade ju klarat mig men dom känns verkligen perfekta för mig och jag skulle inte vilja använda några andra borstar än dessa!
 
1. En puderborste från Ecotools som jag bara älskar, haha annars hade det ju inte varit en favorit! Den är perfekt, perfekt långa strån, inte för hårt, inte för mjuk!
 
2.En Stipple brush från E.l.f som jag använder till foundation. Nu när det blivit varmare vill jag helst inte ha så mycket foundation och när jag använder mig av denna blir det väldigt naturligt!
 
3. En Contour brush från Real techniques som jag använder till bronzer, passar perfekt under kindbenen och ger ett väldigt snyggt resultat!
 
4. Min nya läppenna från Emite Makeup som är otroligt bra! Ger ett otroligt bra och jämnt resultat, förstår inte varför jag aldrig använt mig av en läppenna innan. Ger ett mycket bättre resultat än när man bara kletar på läppstiftet direkt på läpparna.
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0