Värmebölja

haha om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt vad det betyder..

Men det är iallafall så jag skulle beskriva dagen.. Riktigt varmt, svettigt och jobbigt.. brukar inte klaga när det väl är varmt men idag har det varit alldeles för varmt..
 
Började skolan kl 10, vilket var väldigt skönt, inga seriösa lektioner utan lämnade bara in böcker och gjorde utvärderingar av de olika kurserna och sen gick vi hem. Vid kl 13 var jag tvungen att gå till vårdcentralen för jag har fått en släng av urinvägsinfektion, så fick bli en kur med antibotika som ska tas 3 gånger om dagen, kul...
Efter det gick jag hem och vid kl 15 var det dags för min tredje körlektion. Tycker inte alls om att köra faktiskt, tycker mest det är påfrestande och stressigt.. haha men måste ju skaffa körkort så har inget val haha!
 
Efter det fick det bli att träffa Filip en stund, han tar ju studenten iår så han har fullt upp hela denna veckan så vi får ta vara på de stunderna vi kan. Så gick hem till honom runt fyra tiden och har varit där tills nu. Nu ska jag bara ta det lugnt, städa lite och spela the sims. Haha har kommit in i en sån period då jag tycker det är kul igen!
bild ifrån iförrgår tror jag.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0