Skickar tillbaka

Jag vet inte om jag berättade det men jag beställde en byxdress/jumpsuit från DMretro och fick hem den för några dagar sen. Tänkte ha den på andras student osv men när den väl kom till mig var den inte alls som jag förväntat mig. Färgen var annorlunda, och jag kände mig mest som en stor bebis i den haha. Så det fick bli retur på den..
 
Synd faktiskt för den var väldigt fin på modellen. Men sen vill jag också avråda er att beställa från DMretro eftersom det var inte alls lika "lyxigt" som jag trodde. Det stod att de skulle ta ca 10 dagar och jag fick mitt paket kanske efter 20.. Sen när jag väl får det är det i typ en svart/grå påse som dom bara skrivit mitt namn på och jumpsuiten låg nerpressad i en mindre påse inuti.. Så jag var inte alls nöjd med någonting tyvär..
 
Sen nu när man ska skicka tillbaka den måste man själv skriva ut en returlapp och betala frakten tillbaka. Vilket egentligen är småpengar men det är själva grejen att de inte alls är så proffsigt. Därför gillar jag att beställa mer från Nelly, har inte gjort det så många gånger men de gånger jag gjort det har det verkligen varit bra, x10 bättre än DMretro.. Så det blev en stor miss!
Såklart ser den helt okej ut på bilderna.... men den ser inte alls bra ut i verkligheten och det är typ som en "innerdress" som är jättekonstig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0