Mini-Shopping

Åkte till Emporia vid 10-11 tiden idag. Behövde egentligen inget särskillt men vi kände för att hitta på något bara så fick bli en runda till Emporia. Hittade ett blått fint sommarlinne som jag ångrar att jag inte köpte nu.. haha men annars fick jag med mig dessa sakerna hem.
 
Hittade byxdressen på bikbok för 99kr?? Kan någon fatta det, haha eller alltså iallafall jag tyckte det var ganska billigt. Den var inte ens på rea, haha! Så den fick jag med mig hem, vet egentligen inte om den är så himla snygg eller fin men den var bara så himla skön!! Sen som de flesta vet försöker kassörskan på Bikbok alltid få en att handla snoddar och klämmor, men denna gången behövde jag faktiskt det och deras snoddar är så stora och härliga haha, om man nu kan beskriva en snodd som härligt..?
 
Sen gick vi in på bokhandeln och jag kom på att jag velat läsa Caroline Engvalls andra bok. Jag hade sen innan hennes bok "Skamfläck" som jag läst och den var väldigt bra och gripande. Sen så läste jag att hon hade skrivit denna också som precis som den andra handlar om människohandel och våldtäkter osv.. Så jag ville läsa denna också så den fick jag med mig hem för 85kr.
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0