Gårdagen

Hej på er!
Det är faktiskt svårare än ni tror att blogga när det är sommarlov. Jag tänkte mig att jag skulle ha en massa tid över för att blogga men istället så glömmer jag bort det för att jag inte har någon rutin i min vardag.. haha!
 
Men iallafall så var gårdagen full av massa olika saker som jag och Filip skulle hitta på. Vi vaknade runt 10-tiden och då drog Filip och gymmade. Sen vid 12-tiden var han klar och då cyklade vi iväg till Amanda för att sola och bada hemma hos henne. Väldigt mysigt och trevligt! Så där var vi fram till kanske 16-tiden och sen cyklade vi hem till mig för att duscha och fixa till oss lite för sen skulle vi på grillkväll hemma hos Filips syster. Hade väldigt mysigt och trevligt där också. Sen senare mot kvällen cyklade vi hem och hade det lite mysigt bara han och jag.
 
Idag vaknade vi vid 11-tiden för att Filip skulle iväg och jobba. Så när han skulle dit stack jag hem och såklart är det så att så fort jag kommer hem och ska gå ut och sätta mig och sola så går solen i moln och den har fortfarande inte kommit tillbaka. Så just nu sitter jag i min säng haha! Senare vid kl 16 ska vi till min faster för att fira att min farmor och farfar eftersom farfar fyller år imorgon och farmor den 12 juli!
Två bilder på mig och älsklingen från igår.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0