TIPS TILL POJKAR

Det kanske inte är så himla många killar som läser min blogg, eller vad vet jag? haha..
Men iallafall tänkte jag ge tips till er killar som är sugen på ett förhållande eller bara vill
ha en liten flört med någon. Det här kanske inte stämmer in på alla tjejer men detta
är vad jag "faller" för och vad jag diskuterat med mina vänner om!
 
Skriv gärna saker som : Sötnos, finis, du är så söt eller något i den stilen. Ni kanske tycker att det är löjligt men en tjej tar åt sig så mycket. Det är en stor grej att någon tycker att man är söt eller kallar en sötis. Man blir glad över att höra det. Men skriv det absolut inte för ofta, då blir det inte speciellt.
 
Hör av dig, även om en tjej kanske inte hört av sig på en hel dag betyder det inte att hon inte vill prata med dig eller inte alls tänker på dig. Hon kanske inte vill vara jobbig och sitter där och väntar på att du ska smsa! Så hör av dig så fort du har tid. Men verkligen inte för ofta så hon tycker att du är jobbig, låt henne ändå få sakna dig lite!
Skriv Godnatt och Godmorgon sms, det betyder mycket för en tjej att veta att du tänker på henne innan du går och lägger dig och att du tänker på henne när du vaknar. Att få ett godmorgon finis är verkligen en bra start på dagen och man blir så himla glad.
 
 
Även ifall du kanske har bra självförtroende och vet om att du är snygg, visa inte det för en tjej. Själv tycker jag bara att en kille som vet att han är snygg och tycker det själv blir extremt ful. Men du ska inte gå runt och vara osäker på dig själv. Alla är fina på sitt sätt men att gå runt och skryta om dina magrutor är inget vi tycker är attraherande eller upphetsande. Spottar på såna killar.
 
Om du märker att en tjej inte svarar på dina sms eller inte hör av sig, fortsätt inte skriva. Du blir bara ett störobjekt. Killar, alla tjejer ser era sms, om det har gått en timme och hon inte svarat på de 3 smsen du skickat med 20 minuters mellanrum så vill hon inte prata med dig. Jag kan lova dig att hon sett smsen om hon inte tappat mobilen eller något.
 
Ta inte en tjej förgivet, tro inte att du är den enda hon pratar/smsar med. Tjejer har alltid ett par killar som hon pratar med. Även ifall hon alltid har ett extra öga för någon så sitter hon inte och gråter om du inte smsar. Hon har andra att smsa med, fast hon kanske egentligen skulle vilja smsa med dig. Spela inte så svår, för när du inte ger henne den uppmärksamheten hon vill ha gör någon annan det!
 

? Jarina

Svar: Det var riktigt skönt :)!

2012-10-30 @ 15:14:40
URL: http://jarina.fi/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0